Over ons | Dualbrella

Over Dualbrella
Dualbrella levert unieke en exclusieve tweepersoons paraplu’s in verschillende kleuren en uit voorraad. Dualbrella heeft altijd meerdere Dualbrella’s op voorraad, waardoor de paraplu’s erg snel geleverd kunnen worden. De naam Dualbrella is vastgelegd en in ons bezit, waarmee we de enige officiële aanbieder van de Dualbrella zijn.

Uniek cadeau
De Dualbrella is een uniek cadeau voor zeer uiteenlopende doeleinden. Zo is de Dualbrella geschikt als trouwcadeau voor getrouwde stellen, maar ook voor alle andere stellen of gezinnen. De Dualbrella doet het ook erg goed als verjaardagscadeau, een keer wat anders dan een boekenbon of een bos bloemen. De Dualbrella is een uniek, maar ook praktisch cadeau. De Dualbrella is inmiddels gespot langs meerdere voetbal- of hockeyvelden, waar ouders gezamelijk onder een paraplu staan. Naast dat vader en moeder beide droog staan, levert het ook erg leuke reacties op.

Levertijden
Zoals eerder aangegeven heeft Dualbrella een ruime voorraad van alle beschikbare kleuren, wat maakt dat de Dualbrella altijd binnen 24 uur verstuurd kan worden. Uiteraard de weekenden daargelaten. In principe is voor 16.30 besteld, de volgende dag in huis. Dit kan uiteraard soms een beetje variëren, maar over het algemeen geldt deze regel. De Dualbrella’s worden verstuurd in een passende goed afgesloten doos, zodat het pakket netjes bij u aankomt.

Zakelijke offerte en wederverkoop
Indien u de Dualbrella in grote getale af wilt nemen, dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen. Wederverkoop is in sommige gevallen ook mogelijk, echter dient hiervoor wel een plan te zijn aangezien de kwaliteit wel gewaarborgd dient te blijven. Indien u dit voornemens bent, neem dan even contact met ons op.

Bedrukken met logo of naam
Indien gewenst kan de Dualbrella worden voorzien van een logo of naam. Hiervoor is het niet noodzakelijk dat het om grotere aantallen gaat, dit kan al per stuk. Indien u hierin geïnteresseerd bent, neem dan even contact met ons op.

Dualbrella.nl
Parkweg 145A
9727 HB Groningen

050-3070010
06-23814758