Dualbrella antraciet grijs

Dualbrella ANTRACIET GRIJS

27,95

De Dualbrella antraciet grijs is een zeer leuke, originele en exclusieve tweepersoons paraplu. Deze tweepersoons paraplu in de kleur grijs is uitermate geschikt als huwelijkscadeau, als relatiegeschenk, maar ook voor eigen gebruik. Wilt u bijvoorbeeld samen bij de sportwedstrijd van uw kind kijken, dan is de Dualbrella niet alleen praktisch, maar ook zeer origineel. Herfstaanbieding: Nu voor 27,95 euro!

 

Beschrijving

De Dualbrella antraciet grijs is een uniek ontwerp tweepersoons paraplu. De Dualbrella wordt gevormd door twee samengesmolten paraplu’s met één handvat. De Dualbrella is niet alleen erg praktisch, het is ook een zeer unieke en originele paraplu. Indien gewenst kan de Dualbrella worden bedrukt met een logo of naam.

Productomschrijving:
* Materiaal: pongee/nylon
* Frame: fiberglass
* Handvat: plastic

Bedrukken:
De Dualbrella kan worden voorzien van een bedrijfslogo of een naam. Bedrukken kan al per stuk. Indien u uw Dualbrella wilt voorzien van een logo of naam, neem dan even contact met ons op.

Gebruiksaanwijzing:
Voor het openen en sluiten van de Dualbrella wordt er een gebruiksaanwijzing meegeleverd met uw bestelling. Lees de gebruiksaanwijzing voorafgaande het gebruik van de Dualbrella.

Levertijd:
Wij streven ernaar om uw Dualbrella binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling te versturen.

Extra informatie

Gewicht 0.700 kg
Afmetingen 86 × 130 × 86 cm
Kleur

,

UPC

1