Dualbrella Blauw

Dualbrella BLAUW

27,95

Zeer leuk en origineel cadeau. De blauwe Dualbrella wordt zowel voor eigen gebruik aangeschaft, maar ook als uniek geschenk. Het is geschikt als trouwcadeau, maar ook als relatiegeschenk. Daarnaast ook erg leuk voor ouders welke bij hun kinderen gaan kijken bij een sportwedstrijd. Kortom, met de Dualbrella heeft u een unieke gadget in bezit waarmee u zeer origineel voor de dag komt. Herfstaanbieding: Nu voor 27,95 euro!

 

Uitverkocht

Beschrijving

De Dualbrella Blauw is een uniek ontwerp tweepersoons paraplu. De Dualbrella wordt gevormd door twee samengesmolten paraplu’s met één handvat, waardoor u zeer gezellig en knus de regen kunt trotseren. De Dualbrella’s kunnen indien gewenst worden bedrukt met een logo of een naam.

Productomschrijving:
* Materiaal: pongee/nylon
* Frame: fiberglass
* Handvat: plastic

Bedrukken:
De Dualbrella kan worden voorzien van een bedrijfslogo of een naam. Bedrukken kan al per stuk. Indien u uw Dualbrella wilt voorzien van een logo of naam, neem dan even contact met ons op.

Gebruiksaanwijzing:
Voor het openen en sluiten van de Dualbrella wordt er een gebruiksaanwijzing meegeleverd met uw bestelling. Lees de gebruiksaanwijzing voorafgaande het gebruik van de Dualbrella.

Levertijd:
Wij streven ernaar om uw Dualbrella binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling te versturen.

 

Extra informatie

Afmetingen 86 × 130 × 86 cm
Kleur

,

UPC

1