Dualbrella zwart

Dualbrella ZWART

27,95

De Dualbrella zwart is een zeer leuke gadget en geschikt voor vele doeleinden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een uniek cadeau voor een getrouwd stel, een exclusief cadeau voor een verjaardag of een originele tweepersoons paraplu voor wanneer u samen een sportwedstrijd van uw kind wilt bekijken, dan is de Dualbrella zeer geschikt. Uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in diverse kleuren. Herfstaanbieding: Nu voor 27,95 euro!

 

Uitverkocht

Beschrijving

De Dualbrella zwart is een uniek ontwerp tweepersoons paraplu. De Dualbrella wordt gevormd door twee samengesmolten paraplu’s met één handvat, wat het een zeer unieke en exclusieve paraplu maakt. Uiteraard is het ook bijzonder praktisch. De Dualbrella kan worden voorzien van een logo of naam.

Productomschrijving:
* Materiaal: pongee/nylon
* Frame: fiberglass
* Handvat: plastic

Bedrukken:
De Dualbrella kan worden voorzien van een bedrijfslogo of een naam. Bedrukken kan al per stuk. Indien u uw Dualbrella wilt voorzien van een logo of naam, neem dan even contact met ons op.

Gebruiksaanwijzing:
Voor het openen en sluiten van de Dualbrella wordt er een gebruiksaanwijzing meegeleverd met uw bestelling. Lees de gebruiksaanwijzing voorafgaande het gebruik van de Dualbrella.

Levertijd:
Wij streven ernaar om uw Dualbrella binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling te versturen.

 

Extra informatie

Afmetingen 86 × 130 × 86 cm
Kleur

,